About Me

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
seorang manusia biasa, yang berusaha membuat sesuatu yang laur biasa. seorang pelari yang sedang berlari di sebuah trek kehidupan. aku mungkin tidak mampu menjulang senjata, menyumbang emas permata. namun yang ku tahu aku ingin mati sebagai pejuang agama, dalam tekad untuk memburu redhaNya

Sunday, May 8, 2011

Changes

Wahh...lay out dah tukar.....mengikut perubahan mood kot. Nampak macam lebih cool (pada pendapat saya la). Tapi boleh juga nak kata sebab dengki tengok lay out Haslina Hashim yang berbunga-bunga tu.....


What ever it is, everything need changes. Mengikut waqi' dan keperluan. Boleh juga dianggap sebagai satu penafian kepada dakwaan sesetengah pihak bahwa aya sedang stress. See even the lay out is cool what? (It's sounds manglish right??).


Tak kisah la...just hope to continue writing. Take the good and leave the jerk..


Wassalam



2 comments:

............... said...

lihat betapa besarnya PENGARUH sy.. hingga adik jiran meja sebelah telah tegoda.. ahaks!

hanya hamba said...

ahaks....
kakak yg menghilang tetiba...
kre ok la drpd bkk ladang bunga kan =)

Followers